Over ons

Heb je een verzekering of hypotheek nodig? Dan ben je bij Sven & Katja aan het juiste adres. We kunnen heel uitgebreid vertellen waarom je voor ons moet kiezen, maar belangrijk is dat er een klik is. Daarom stellen we onszelf hieronder graag aan je voor.

Onze kernwaarden

• Wij gaan altijd voor een persoonlijke aanpak en nemen de tijd voor je.
• Bij ons ben je geen nummer!
• We zijn jonge ondernemers en hebben plezier in ons werk!
• Professionaliteit staat bij ons voorop: samen hebben we ruim 33 jaar ervaring.
• Je kunt rekenen op begrijpelijke taal.
• Wij ontzorgen je graag van A tot Z.
• We stoppen niet tot er een ideale hypotheek of goed verzekeringspakket voor je op tafel ligt.

Wie is Sven?

Mijn naam is Sven Melis. Ik ben 22 jaar en woon samen met mijn vriendin in Chaam. Van jongs af aan heb ik de passie om mensen een onvergetelijke tijd te bezorgen. Daarom koos ik er in 2017 voor om de Hotelopleiding in Rotterdam te volgen. Na mijn opleiding nam ik -samen met mijn vriendin- een lunchroom/brasserie over in Breda. En wat een leuke, leerzame en ondernemende periode was dat! Helaas heeft de Corona pandemie ook bij ons roet in het eten gegooid. Hierdoor moesten we helaas de keuze maken om de zaak te verkopen.

Mijn vader (Lars Melis) werkt al zo lang ik me kan herinneren 
in de financiële branche. Hierdoor krijg ik van jongs af aan veel mee van het werk dat hij deed en nog steeds doet. Na de verkoop van de horecazaak ben ik opnieuw gaan studeren en aan de slag gegaan als verzekeringsadviseur bij Veldsink Advies. In plaats van gasten een onvergetelijke tijd bezorgen, richt ik me in de verzekeringsbranche op het volledig financieel ontzorgen van de klant.

Nu, eind 2022, heb ik de keuze gemaakt om opnieuw te starten als ondernemer. Ik heb er ontzettend 
veel zin in om Sven & Katja te starten samen met mijn vader (Lars Melis) en Katja. We gaan er een
succes van maken! 

P.S. In mijn vrije tijd ben ik nog altijd vaak te vinden in de horeca, maar nu aan de andere kant van de bar ;-)

Wie is Katja?

Ik ben Katja Huijbregts (28 jaar) en samen met mijn vriend en twee katjes woon ik in Dinteloord. In mijn vrije tijd ga ik graag lekker uit eten of met vrienden op pad.

In 2017 heb ik de overstap gemaakt van de horeca naar de 
hypotheekwereld. In eerste instantie ben ik gestart bij een serviceprovider, maar later ben ik in Breda doorgegroeid van binnendienstmedewerker tot hypotheekadviseur.

De ambitie om ooit iets voor mezelf te starten is er al een hele tijd. 
Samen met mijn oud collega (Lars Melis) en zijn zoon (Sven Melis) start ik nu dan ook een nieuw kantoor: Sven & Katja.

Voor mij is het belangrijkste uitgangspunt een persoonlijke 
benadering voor jou, onze klant. We willen je gedurende het hele traject zoveel mogelijk ontzorgen en plezier maken met elkaar!

We 
laten je dan ook graag zien dat hypotheken en verzekeringen helemaal niet zo stoffig zijn als je misschien denkt.

Wie is Lars?

Ik ben Lars Melis (48 jaar) en samen met mijn vrouw Judith en twee teckels woon ik in Ulvenhout. 

De hypotheek- en verzekeringswereld heb ik van jongs af aan meegekregen. Ik ben alweer de derde generatie die werkzaam is in deze branche. Zowel mijn opa als vader hebben zelfstandig een assurantiekantoor in Breda gehad. Dat is dan ook waar ik mijn carrière 26 jaar geleden begon als allround adviseur. 

Na de verkoop van het familiebedrijf heb ik een jaar als accountmanager bij ASR verzekeringen gewerkt om vervolgens in 2000 te starten bij FDC Breda als allround adviseur. In 2008 ben ik mede-eigenaar geworden van FDC Breda. We hebben het bedrijf laten groeien en een prachtige klantenkring opgebouwd. Toen mijn collega wilde stoppen, hebben we gezamenlijk besloten het bedrijf te verkopen en bij de nieuwe organisatie heb ik nog bijna 3,5 jaar gewerkt.

Nu ben ik supertrots dat ik samen met mijn zoon Sven en oud collega Katja een nieuw kantoor kan starten: Sven & Katja Verzekeringen en Hypotheken. Mijn doel is om met ons kleine team onze klanten volledig te ontzorgen en weer ‘ouderwets’ service te verlenen.

Na het werk ga ik graag een hapje eten en een ronde met de teckels wandelen. Om de conditie op peil te houden ren ik regelmatig een rondje in en om Ulvenhout.